Pàgina no disponible | Barcelona

Pàgina no disponible

Comproveu l'ortografia de l'adreça web o trieu una de les opcions de la part inferior

Página no disponible

Compruebe la ortografía de la dirección web o elija una de las opciones de la parte inferior

Page not available

Check the web address spelling or choose one of the options at the bottom

Assessoria digital de transició agroecològica

Assessoria digital de transició agroecològica per a cuines de col·lectivitats per donar resposta a l’emergència climàtica

PROJECTE GUANYADOR DE “LA CIUTAT PROACTIVA 2021”

Creació d’una assessoria digital de transició agroecològica per a cuines de col·lectivitats que impulsa el desenvolupament d’un programa d’acompanyament i la creació d’eines digitals que es posaran a prova en diverses col·lectivitats i comerços d’un districte de la ciutat de Barcelona.

L’assessoria vol donar resposta a la necessitat de canvi del sistema alimentari de les ciutats per fer que sigui sostenible, saludable i just en els diversos nivells de la cadena alimentària.

Les cuines per a col·lectivitats (menjadors escolars, residències, hospitals, etcètera) són un dels agents amb més poder per potenciar un canvi en aquest sistema alimentari, tant per la quantitat diària dels menús que ofereixen i el seu poder de compra, com pel poder d’influència i transformació que poden generar sobre els seus usuaris i usuàries.

Ens impulsors
• L’Esberla
• Associació Menjadors Ecològics

Bithabitat EN

Asesoría digital de transición agroecológica

Assessoria digital de transició agroecològica per a cuines de col·lectivitats per donar resposta a l’emergència climàtica

PROJECTE GUANYADOR DE “LA CIUTAT PROACTIVA 2021”

Creació d’una assessoria digital de transició agroecològica per a cuines de col·lectivitats que impulsa el desenvolupament d’un programa d’acompanyament i la creació d’eines digitals que es posaran a prova en diverses col·lectivitats i comerços d’un districte de la ciutat de Barcelona.

L’assessoria vol donar resposta a la necessitat de canvi del sistema alimentari de les ciutats per fer que sigui sostenible, saludable i just en els diversos nivells de la cadena alimentària.

Les cuines per a col·lectivitats (menjadors escolars, residències, hospitals, etcètera) són un dels agents amb més poder per potenciar un canvi en aquest sistema alimentari, tant per la quantitat diària dels menús que ofereixen i el seu poder de compra, com pel poder d’influència i transformació que poden generar sobre els seus usuaris i usuàries.

Ens impulsors
• L’Esberla
• Associació Menjadors Ecològics

Bithabitat EN