Eat Circular planteja el desenvolupament d’una metodologia de diagnosi i avaluació per a la mesura i la certificació del grau de circularitat dels restaurants.
Com a resultat, es crearà una eina web que donarà servei a restaurants i ciutadania, amb els objectius de dinamitzar el petit comerç de Barcelona a través de la seva transformació digital sota el prisma de l’economia circular, i de fomentar un model de consum responsable.
La circularitat s’analitzarà i avaluarà tenint en compte els vectors de l’aigua, l’energia, els materials i els aliments, així com altres aspectes ambientals, socials i econòmics.
La plataforma web també permetrà crear un directori de solucions circulars, que, de partida, ja té quatre negocis de restauració on s’implantarà el pilot del projecte (Eroica Caffè, Sopa, Bow Barcelona i Can Calopa – L’Olivera).
Ens impulsors
• Aiguasol
• Càtedra de l’Economia Circular i la Sostenibilitat de la Fundació Tecnocampus Mataró – Maresme (CATEC)
• Eroica Caffè